Bit Soft
U najkraćem što biste mogli znati

O nama

Bit Soft

web development

Bit Soft je firma koja već više od 10 godina uspešno pruža razne usluge iz IT oblasti. Web dizajn i programiranje je primarna delatnost kojom se bavi naša firma, ali to je jedan od segmenata kojim se bavimo. Pored toga, pružamo usluge izrade raznih vrsta softvera, tehničku podršku, projektovanje informacionih sistema.

Uspešno poslujemo sa firmama iz inostranstva, prvenstveno Švajcarske, gde već godinama preko svojih partnerskih firmi pokriva veliki deo ovog veoma zahtevnog tržišta. U saradnji sa nekoliko firmi iz Srbije, udruženim kapacitetima i medjusobnom podrškom u mogućnosti smo da odgovorimo na sve vaše zahteve ma koliko oni u startu izgledali obimni i nemogući.

MODELI RADA

Fleksibilni radni modeli koji odgovaraju vašim potrebama. Svaka kompanija radi drugačije a mi se prilagođava vašem operativnom modelu:

- Iznajmljivanje lizinga (upravljate udaljenim IT odjeljem, mi pružamo usluge)
- Razvoj proizvoda (isporuka proizvoda po željenoj specifikaciji)
- Vreme i materijalni razvoj

Izrada web sajta

Luksuz ili potreba?

Znate li neku ozbiljnu firmu koja danas nema svoj web sajt? ... i koja ne koristi svaku priliku da ga promoviše?
Prošlo je vreme kada je web sajt bio luksuz za svaku firmu... danas je to POTREBA.
Pokušaćemo ukratko da objasnimo zašto je sajt je najpraktičniji, najpovoljniji i najdetaljniji način na koji možete da se prikažete celom svetu:
Najdetaljniji prikaz je jer na sajt možete da postavite SVE informacije i podatke koje želite. Možete da se prikažete drugima onako kako ste vi zamislili...
Ovde će vaši sadašnji i potencijalni klijenti na jednom mestu moći da vide sve podatke o vašoj firmi, o vašim uspesima, poslovanjima, zaposlenima, ponudi.
Najpovoljniji vaš sajt je vidljiv 24h dnevno... 7 dana u nedelji...52 nedelje u godini! A koliko Vas košta oglašavanje u drugim medijima?
Najpraktičniji? ako na sve ovo malopre navedeno dodamo da se preko nekih sajtova mogu obavljati i mnogi poslovi bez fizičkog prisustva zaposlenih, onda je krajnje vreme da se zapitate zašto još da čekate oko izrade svog web sajta?
- Objavljivanjem i ažuriranjem svoje ponude na sajtu izbećićete sate i sate telefonskih objašnjavanja.
- Postavljanjem svoje on-line prodavnice, sajt će obavljati posao kao vaš zaposleni
- Korišćenjem mail lista, jednostavno ćete rešiti problem obaveštavanja vaših klijenata o svim novinama koje spremate za njih
- Lepo i elegantno dizajniran sajt biće još jedan bitan korak u kreiranju vašeg vizuelnog identiteta!
Na vama je samo da nam kažete šta želite, a naš TIM će vam objediniti sve vaše želje i naše ideje u jednu praktičnu i upečatljivu celinu