WEB DIZAJN I PROGRAMIRANJE


Znate li neku ozbiljnu firmu koja danas nema svoj web sajt? ... i koja ne koristi svaku priliku da ga promoviše? Prošlo je vreme kada je web sajt bio luksuz za svaku firmu... danas je to POTREBA.

web dizajnPokušaćemo ukratko da objasnimo zašto je sajt je najpraktičniji, najpovoljniji i najdetaljniji način na koji možete da se prikažete celom svetu:
Najdetaljniji prikaz je jer na sajt možete da postavite SVE informacije i podatke koje želite. Možete da se prikažete drugima onako kako ste vi zamislili... Ovde će vaši sadašnji i potencijalni klijenti na jednom mestu moći da vide sve podatke o vašoj firmi, o vašim uspesima, poslovanjima, zaposlenima, ponudi.
Najpovoljniji vaš sajt je vidljiv 24h dnevno... 7 dana u nedelji...52 nedelje u godini! A koliko Vas košta oglašavanje u drugim medijima?
Najpraktičniji? ako na sve ovo malopre navedeno dodamo da se preko nekih sajtova mogu obavljati i mnogi poslovi bez fizičkog prisustva zaposlenih, onda je krajnje vreme da se zapitate zašto još da čekate oko izrade svog web sajta?
- Objavljivanjem i ažuriranjem svoje ponude na sajtu izbećićete sate i sate telefonskih objašnjavanja.
- Postavljanjem svoje on-line prodavnice, sajt će obavljati posao kao vaš zaposleni
- Korišćenjem mail lista, jednostavno ćete rešiti problem obaveštavanja vaših klijenata o svim novinama koje spremate za njih
- Lepo i elegantno dizajniran sajt biće još jedan bitan korak u kreiranju vašeg vizuelnog identiteta!

Na vama je samo da nam kažete šta želite, a naš TIM će vam objediniti sve vaše želje i naše ideje u jednu praktičnu i upečatljivu celinu

Pogledajte neke od sajtova koja smo uradili na stranici reference

panonijabus invest montenegro ststefan
biblioteka sombornamestaj stralecn sombor
detaljnije...
 

Kontakt

Agencija za informatičke usluge "BIT Soft"
email: office@bitsoft.rs, tel: 025/421-331 mob: 060/025-00-77

Naslovna O nama Web dizajn i programiranje ID kartice Grafički dizajn ERV I-dnevnik Kontakt